Over naar WordPress.com

De kogel moet maar door de kerk: ik stap nu echt over naar WordPress.com. Ik zal deze roymeijer.weblog.tudelft.nl niet meer (heel) actief gaan bijhouden. Voor al mijn oude en mijn nieuwe blogs, zie voortaan http://roy-meijer.nl/

He, maar deze blog is toch al in WordPress? Ja, klopt, maar dit is een WordPress-versie die op een aparte server onder beheer van de TU valt. Het schijnt dat dat heel goed is voor je vindbaarheid via Google, maar ik mis wat functionaliteiten die in de ‘gewone’ openbare WordPress wel zitten. Zoals de herblog-functie. Daarmee kan ik een willekeurige WordPress.com-blog aan een van mijn andere WordPress.com-blogs toevoegen, met 1 klik op een knop. En aangezien ik dat best regelmatig doe, vooral voor Wetenschapper2.0 en SciCom.NL, leek het handiger over te stappen. Bij deze dus.

Wat een klein beetje een rol speelt is deze blog over of een wetenschapper een universitaire pagina of een eigen persoonlijke pagina zou moeten hebben. Practice what you preach, of zoiets.

Verder gewoon business as usual, maar dan op een andere plek, tot daar!

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • StumbleUpon
  • Delicious
  • Google Reader
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks

1 thought on “Over naar WordPress.com

  1. Pingback: Nederlandse wetenschapsgerelateerde blogs | @RoyMeijer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *